Contact

Dank voor je interesse en leuk dat je contact zoekt! 

Voor info of het maken van een afspraak kun je mij bellen in de shop 0768889209 of WhatsAppen naar 0617171143. Check even de huiswerk'pagina! Andere berichten, dm's, mails en rooksignalen kan ik helaas niet beantwoorden :)

Vanwege het Coronavirus hanteren wij in de shop -nog meer dan normaal- strikte regels m.b.t hygiëne, waar wij ons samen aan moeten houden, om voor jou en onszelf een veilige omgeving te creëren.

Mijn werktijden zijn als volgt; 

Di 11:00 - 19:00

Wo 11:00 - 19:00

Do 11:00 - 19:00

Vr 13:00 - 21:00

Aanvullende regels ivm Corona:
-Wij werken alleen op afspraak, kom niet spontaan langs, de deur is op slot.
-Bij hoesten, niezen, snot, hooikoorts of COVID19 verschijnselen: Bel af. Heeft je huisgenoot COVID19: Bel af. Twijfel je: overleg met ons.
-Kom alleen, neem niemand mee. Als je samen met iemand allebei een tattoo laat zetten kunnen jullie helaas niet samen in de shop zijn. Het zal apart van elkaar gebeuren, iemand zal buiten moeten wachten of later moeten komen. De shop is klein, twee tatoëerders met beide een klant is het maximaal toegestane.
-Handen wassen/desinfecteren bij binnenkomst. Daarna niet meer je gezicht aanraken en ook niet je telefoon, dit zijn de grootste eventuele bronnen van virus. Anders heeft handen desinfecteren geen zin. 
-Mocht de afspraak vóór jou iets uitlopen dan zal je even buiten moeten wachten.
-Wij behouden ons het recht voor om bij klanten met symptomen die toch naar de shop komen, of bij het weigeren van het naleven van de regels, de afspraak zonder teruggaaf van aanbetaling te beëindigen.

Alleen op deze manier is het voor ons allemaal veiliger. Bedankt voor je begrip.

Lees ook de FAQ en de Huisregels!

Vintage Tattoo Studio
Baliendijk 40
4816 GE Breda
076 888 9209

 

 

 

 

 

Recent werk

Instagram

Tatoeages

Volg me op:

Facebook Instagram

Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Linkedin

Artwork

Butcher Boo Boo  •  Vintage Tattoo Studio - Breda